Ingezonden persbericht

Gemoro Mobile Media lanceert: Tilburg City App

De meest actuele stadsinformatie voor inwoners en bezoekers van Tilburg is nu beschikbaar voor mobiele telefoons via de Tilburg City App.

Gelijktijdig met de Tilburgse Kermis, het grootste evenement van Nederland is nu de meest actuele stadsinformatie voor inwoners en bezoekers via de Tilburg City App beschikbaar.

De City App is een mobiele stadsgids met onder meer informatie over Tilburgse musea, cafes, restaurants en leuke bezienswaardigheden met adresgegevens (koppeling naar Google), openingstijden en telefoonnummers.
Voor Tilburg Trakteert heeft Gemoro een speciaal onderdeel gereserveerd in de applicatie. Alle Tilburg Trakteert evenementen komen hier in terug met 4 vaste onderdelen:
- de locatie met een koppeling naar Google Maps
- het programma
- de openingstijden
- een image gallery
Ook is er ruimte voor de Tilburgse Kermis. Alle informatie over de Tilburgse Kermis kun je hier terugvinden. Je kan ook live luisteren naar KermisFM of kijken wie er al iets getwitterd heeft over #kermistilburg of #tilburgsekermis.

Vanaf nu ben je dus altijd op de hoogte van alle leuke Tilburgse activiteiten.
De app is gratis beschikbaar via sms: TILBURG naar 2211.



Meerdere platformen
De applicatie voor Tilburg is ontwikkeld door Gemoro Mobile Media.
De app is ontwikkeld voor meerdere platformen zoals Android, iPhone en J2ME. Hiermee is het mogelijk om meer dan 90% van de mobiele telefoons in Nederland te bereiken. Elk platform heeft zijn specifieke kenmerken en vereist ook voor elk netwerk de nodige aanpassingen.

Distributie
Om de app voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken heeft Gemoro niet alleen de applicatie voor meerdere platformen beschikbaar gemaakt, maar is hij ook op diverse manieren te downloaden. Zo is het mogelijk via SMS (SMS TILBURG naar 2211), de Itunes appstore, de Android Market en zal de Gemeente Tilburg de applicatie op Tilburgse evenementen via de bluetooth zenders van Gemoro aanbieden.