Ingezonden persbericht

TMF Superchart week 29 2010

In de week waarin bekend werd dat Lindsay Lohan voorlopig op water en brood moet leven en weer wat pittige telefoongesprekken van Mel Gibson zijn uitgelekt, is One (Your Name) van de Swedish House Mafia de hoogste binnenkomer in de TMF Superchart!

We hebben allemaal kunnen zien en horen hoe Dirkie Kuyt deze hit tijdens de Oranje-huldiging fantastisch begeleidde met zijn zwoele stem.
De 'rockstars of the dancescene' waren er in ieder geval erg blij mee, want het heeft ze een goede zet in de rug gegeven om op die nummer 1-spot te komen.

Nieuw binnen in de lijst zijn Flo Rida ft. David Guetta, Jacqueline Govaert & Nickelback.
De meest opvallende video die deze week binnenkwam is niet in de lijst te vinden, maar moet in dit berichtje toch wel even aangestipt worden; het gaat om For Freedom van Alain Clark waarin hij als een soort D'Angelo in z'n goede jaren z'n sixpack laat zien.
Dus dames, mocht jullie benieuwd zijn, check 'em ff op TMF.

Tot slot nog even de mededeling dat we na 4 weken weer een nieuwe nummer 1 hebben!
Het is Yolanda Be Cool ft. D-Cup toch gelukt om Eminem van z'n troon te stoten, wat hen in andere hitlijsten toch wel wat makkelijker afging.

Luister ook naar de TMF Superchart via Spotify. Installeer het programma, klik op onderstaande link en subscribe!

TMF Superchart ( we scan the internet for you)

Noot voor redacties

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.