Ingezonden persbericht

DRAGONS IN THE SKY OP AMSTERDAMSE MODEFABRIEK:
NEDERLANDS MODEMERK LANCEERT EERSTE ZOMERCOLLECTIE

Amsterdam, juli 2010 - Verfrissend en vrouwelijk. Stijlvol en sportief. Krachtig en kleurrijk. Het nieuwe Nederlandse dameslabel Dragons in the Sky lanceert haar eerste zomercollectie op de Modefabriek in Amsterdam. Na de succesvolle introductiecollectie in januari, komt het modemerk nu met een zonnige kledinglijn vol breisels en geweven stoffen in combinatie met kant, denim en prints. Voor zomer 2011 hangen er bij Dragons in the Sky twee thema's in de rekken: Ocean met rood, wit en blauwtinten en Forest waarbij taupe, offwhite en kit worden gecombineerd met frisse kleuraccenten. Wie de zomercollectie van dichtbij wil zien is van harte welkom in de Authentic hal op standnummer 034. De Modefabriek vindt plaats op zondag 25 en maandag 26 juli in de Amsterdamse RAI.

Inspirerende combinaties
Krachtig en zwierig als een vliegende draak, zomers en kleurrijk voor de Nederlandse vrouw. In de Dragons in the Sky collectie voor zomer 2011 draait alles om inspirerende combinaties. Breisels met geweven stoffen, rustige basiskleuren met frisse accenten, uni in combinatie met prints. De totaallijn bestaat uit blazers, broeken, jurken, rokjes, tops, vestjes en t-shirts. Dragons in the Sky maakt veel gebruik van materialen als katoenzijde, katoenvoile en ruit op linnen. Daarnaast behoren ook breisels en jerseystoffen tot de gloednieuwe collectie. De kledinglijn besteed veel aandacht aan detail en een vrouwelijke belijning. De afwerking is zorgvuldig, de uistraling stijlvol en de prijs scherp.

Zomerzee, zomerbos
Kies je voor Ocean of gaat je voorkeur uit naar Forest? De twee zomerthema's van Dragons in the Sky brengen een kleurrijke sfeer in Nederland en zorgen voor een hoe dan ook zonnige zomer in 2011. De stukken uit de Ocean collectie kenmerken zich door Bretonse strepen, paisley prints en stamp dot prints, uitgevoerd in rood, wit en diverse blauwtinten. Bij Forest zie je onregelmatige strepen, stamp flower prints en graphic rag prints. In dit thema is gebruik gemaakt van taupe, offwhite en kit als basiskleuren en frisse appelgroene en fuchsia kleuraccenten. De volledige collectie is zeer draagbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Eigenzinnig. Sportief. Zomers.

Over Dragons in the Sky
Dragons in the Sky is een nieuw Nederlands modemerk dat twee collecties per jaar uitbrengt. In januari 2010 ging het dameslabel van start met de lancering van een wintercollectie voor 2010-2011. Met de zomercollectie die nu geĂŻntroduceerd wordt, bewijst Dragons in the Sky een kwalitatief modemerk te zijn. Met de eigenzinnige stof- en materiaalkeuze en het hoge draagcomfort, ontwikkelt het merk aantrekkelijke collecties voor vrouwen vanaf 30 jaar. Zie voor meer informatie over Dragons in the Sky en de collecties www.dragonsinthesky.com, meer informatie over de Modefabriek is te vinden op www.modefabriek.nl.



Ingezonden persbericht