Nederlandse Tafeltennisbond


100% score voor docent Peter Hanning
22-7-2010

Afgelopen voorjaar werd in Middelstum de opleiding tafeltennisbegeleider-1 georganiseerd. Onder leiding van docent Peter Hanning ging de opleiding op 11 maart 2010 met 10 deelnemers van start. Het was een zeer enthousiaste groep die voornamelijk bestond uit ouders van jeugdleden en jonge senioren die binnen hun vereniging een steentje willen bijdragen aan een goede jeugdbegeleiding.

Na de zeer succesvolle eerste bijeenkomst van 11 maart 2010 was de groep ook tijdens de tweede bijeenkomst van 1 april 2010 geheel van de partij. Na afloop van de tweede bijeenkomst gingen de deelnemers enthousiast naar huis om vervolgens thuis aan de slag te gaan met werkboek.

Nu we anderhalve maand verder zijn hebben alle deelnemers hun werkboek bij de NTTB ingediend. Aangezien de PVB-beoordelaar alle werkboeken positief heeft beoordeeld hebben alle deelnemers inmiddels hun certificaat tafeltennisbegeleider-1 toegezonden gekregen. Alle deelnemers uiteraard van harte gefeliciteerd met het behaalde certificaat.

Voor docent Peter Hanning betekent dit een 100% score. Een resultaat waar we als NTTB trots op zijn. De deelnemers moeten het uiteindelijk doen, maar zonder enthousiaste en gedreven docenten bereiken we niet wat we willen bereiken. Hiervoor dus complimenten voor docent Peter Hanning.

Als waardering voor zijn inzet en betrokkenheid heeft de NTTB Peter in het zonnetje gezet. Onlangs is er bij hem in het mooie Groningen dan ook een "100% score" boeket bezorgd als dank voor het behaalde resultaat.

NTTB/MvD