Zomer sensaties in Galerie Den Andel


DEN ANDEL, 20100722 -- De druk bezochte opening van de nieuwe thema expositie "Zomer Sensaties" in Galerie Den Andel toonde 73 schilderijen en 43 beelden het werk van 10 schilders en drie beeldhouwers aangevuld met vilt werk door Regina Wieling en beelden van PéPé Grégoire en Jon Gardella die een brede interpretatie van het onderwerp "zomergevoel", van een bijzondere groep kunstenaars. Zij geven deze interpretatie vorm op hun eigen realistische en intense wijze, waardoor je het gevoel en inspiratie van warmte en plezier dat de zomer geeft ondergaat. De galerie is trots deze kunstenaars te mogen vertegenwoordigen, in het noorden van het land, Galerie Den Andel is geopend van vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

De deelnemende kunstenaars zijn Juane Xue, Froukje Tolsma, Jan van Loon, Marcel Duran, Hélène Grégoire, Jacqueline Kasemier, Reinoud Kuipers, Huib van der Stelt, Mieke ter Brake, Klaas Weremus-Buning, Hugo Hol, toont 24 van zijn nieuwste creaties monumentale maten zowel als originele klein plastieken
De tentoonstelling is vernieuwend, kleurrijk en gevarieerde Het werk van deze kunstenaars komt prachtig tot zijn recht in de grote ruimte van. Galerie Den Andel, en is zeker een bezoekje waard.
De galerie is trots deze kunstenaars te mogen vertegenwoordigen, in het noorden van het land, Galerie Den Andel is geopend van vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.
De expositie is tot en met 29 augustus te bezichtigen.
Voor meer informatie www.galeriedenandel.nl





Ingezonden persbericht