Nieuwe website Woonlinie


WOUDRICHEM, 20100722 -- Woonlinie heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe website. Woonlinie presenteert trots het resultaat, de nieuwe website is vanaf nu online op www.woonlinie.nl.

De website biedt op een heldere wijze overzicht in informatie. Een corporatie heeft met verschillende publieksgroepen te maken: van huurders en kopers tot omwonenden, relaties en gemeenten. De nieuwsberichten op de website zijn actueel en interessant voor deze brede groep bezoekers.

Nieuw op de website is de uitgebreide weergave van nieuwbouwprojecten en leefbaarheidsactiviteiten van Woonlinie. Ook is er gedetailleerde informatie over de dorpskernen in het werkgebied van Woonlinie te lezen. Beleidsinformatie, brochures en recente uitgaven van het bewonersmagazine BINNEN! zijn ter download aangeboden. Om rekening te houden met haar buitenlandse huurders heeft Woonlinie de belangrijkste informatie op de website ook in het Engels en Arabisch weergegeven.

Woonlinie werkt aan een constante ontwikkeling van de website. Zo wordt bijvoorbeeld digitale dienstverlening in de toekomst onderzocht. Vragen of suggesties zijn welkom: info@woonlinie.nl.





Ingezonden persbericht