Ingezonden persberichtMaasland, 22 juli 2010

Najaarscollectie 2010/2011
American rock vintage in juwelencollectie By Jéh

By Jéh verrast iedere juwelenliefhebber telkens met een bijzondere collectie. Voor het najaar 2010/2011 bestaat de collectie uit juwelen met zilveren patronen van kant, gecombineerd met stoer leer, edelstenen in poeder- en pasteltinten en grote zilveren schakels. Geïnspireerd op het Amerika van 50 jaar geleden; rock vintage stijl.

De kenmerkende stijl van By Jéh en het gebruik van echte materialen is ook in deze bijzondere collectie terug te vinden. De ontwerpsters van By Jéh vonden hun inspiratie tijdens hun bezoek aan Amerikaanse estate sales. Spulletjes van toen, kleding, jurken; alles met de sporen van een mooi rijk verleden. Waar achter ieder voorwerp een verhaal schuilt. Het 'tuttige van toen' heeft het ontwerpersduo omgevormd tot het stoere en lieve van nu. Door de juiste materialen en vormen te combineren, is een prachtige collectie ontstaan met een 'rock vintage twist'.

By Jéh

By Jéh wordt gevormd door het ontwerpersduo Coby en Elselien van Buuren (moeder en dochter). Het juwelenmerk bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is sterk in de authentieke afwerking van haar juwelen. Kwaliteit en vorm bepalen de klasse. De juwelen worden altijd van 925 sterling zilver, edelstenen, parels en/of andere echte materialen gemaakt. De bijzondere detaillering en de kunst van het weglaten bij ieder ontwerp, maken iedere collectie succesvol en tijdloos. By Jéh is verkrijgbaar bij meer dan 200 juweliers en goudsmeden in Nederland en België.

Fotobijschriften: Vintage kant By Jéh

Noot voor de redactie,