Ingezonden persbericht


Zetes is "Partner of the Year" van Motorola

Brussel, 22 juli 2010 - Zetes (Euronext Brussel: ZTS), de toonaangevende Europese leverancier van oplossingen en diensten voor de automatische identificatie van personen en goederen, kondigt aan dat het bekroond is met de Motorola "Partner of the Year" award. Deze award werd uitgereikt tijdens de 2010 Executive Partner Conference van Motorola in Boedapest.

Alain Wirtz, CEO van Zetes: "Zetes werkt al heel wat jaren samen met Motorola. We hebben hun hoogwaardige oplossingen al regelmatig geïntegreerd in talloze projecten in Europa, met als doel de supply chain te optimaliseren. Op die manier hebben we honderdduizenden operators op het terrein gemobiliseerd. We zijn dankbaar dat we deze prijs, die onze succesvolle samenwerking onderstreept, in ontvangst mogen nemen en we kijken ernaar uit in toekomstige projecten verder te bouwen op ons partnership."

Marco Landi, Vice President Enterprise Mobility Solutions Channels EMEA: "Zetes is voor Motorola een partner van onschatbare waarde met zijn uitgebreide oplossingenportefeuille en zijn pan-Europees filialennetwerk. Meer dan 25 jaar al koppelt Zetes een uitgesproken deskundigheid op het vlak van automatische identificatie en knowhow op het vlak van processen aan een diepgaande kennis van de markt en een continu streven naar innovatie. Hierdoor kan Zetes nieuwe technologieën vertalen naar bedrijfsvoordelen voor haar eindklanten. Zetes was recent een van de eerste ondernemingen die gecertificeerd werd voor onze nieuwe WT4090 Voice Optimised Wearable terminal. De "Partner of the Year" award is een bekroning voor het aanhoudende succes dat Zetes boekt bij het ontwerpen en implementeren van mobiele meerwaardeoplossingen voor de hele toeleveringsketen." -EINDE-