Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 13 juli 2010

TENNISTALENTEN IN ACTIE TIJDENS TENNIS EUROPE NATIONS CHALLENGE BY HEAD

Van donderdag 22 tot en met zondag 25 juli 2010 worden voor de vierde keer de kwalificatierondes Tennis Europe Nations Challenge by Head voor jongens en meisjes tot en met 12 jaar gespeeld. Dit toernooi vindt plaats op de tennisbanen van Tennis- & Squashclub Haren.

De beste Nederlandse jongens en meisjes tennistalenten tot en met 12 jaar strijden deze dagen in teamverband tegen hun Europese leeftijdgenoten om een plaats in de finaleronde. De finale vindt van 5 tot en met 8 augustus plaats in Ajaccio (Frankrijk) waar de meisjes tegen elkaar strijden en in Alghero (Italië) nemen de jongens het tegen elkaar op.

De Tennis Europe Nations Challenge by Head is de ideale gelegenheid om de Nederlandse toppers in spé aan het werk te zien. Patrick Speelman, Bart Stevens en Vincent Li nemen het onder begeleiding van Jan Willem Baars op tegen teams uit Wit-Rusland, België, Duitsland, Groot-Brittanië, Israël en Slovenië.

Het meisjesteam, onder leiding van Sebastian Buijs, bestaat uit Kimberly van Rijn, Dewi Dijkman en Phillis Vanenburg. Zij nemen het op tegen Bosnië, Kroatië, Frankrijk, Hongarije, Zweden en Zwitserland.

De Tennis Europe Nations Challenge by Head wordt georganiseerd door Tennisschool Smashing in samenwerking met de KNLTB is alle dagen vrij toegankelijk. Kijk hier voor de meest actuele gegevens.