Vodafone introduceert data abonnementen voor iPad Wi-Fi + 3G

20/07/2010 11:52

Vodafone Libertel NV

20 juli 2010, Vodafone Nederland introduceert vanaf 23 juli 2010 data abonnementen voor iPad Wi-Fi + 3G. De abonnementen zijn per maand opzegbaar, waardoor klanten de vrijheid hebben om op elk moment hun abonnement te activeren of op te zeggen.

Met iPad heeft een gebruiker op intieme, intuïtieve en speelse wijze beschikking tot zijn applicaties en content. Gebruikers kunnen met iPad internetten, e-mails lezen en verzenden, foto's delen, HD video's bekijken, naar muziek luisteren, games spelen, e-books lezen en nog veel meer. Dit is allemaal mogelijk door het revolutionaire Multi-Touch scherm van iPad. De iPad modellen Wi-Fi + 3G zijn slechts 1,27 cm dik en wegen maar 726 gram. Dat is dunner en lichter dan een laptop of netbook. Bij gebruik van internet, het bekijken van video's of het luisteren naar muziek met Wi-Fi is de levensduur van de iPad-batterij 10 uur. Bij gebruik van internet met het 3G netwerk is de levensduur negen uur.

"Onze mobiele breedband abonnementen voor iPad Wi-Fi + 3G bieden klanten altijd en overal een snelle en betrouwbare verbinding" zegt Bart Hofker, Directeur Consumentenmarkt van Vodafone Nederland. "We geven klanten de mogelijkheid om alles uit hun iPad te halen wanneer ze dat willen, of ze nu onderweg zijn, thuis of in het buitenland."

Vodafone biedt mobiele breedband abonnementen met een data volume van 500MB of 2GB.

Voor het afsluiten van een abonnement voor iPad is geen langdurig contract nodig. De abonnementen kunnen elke maand worden opgezegd.

Meer informatie over de data abonnementen voor iPad: www.vodafone.nl/ipad

Meer informatie over iPad: www.apple.com/ipad

De levensduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, het gebruik en andere factoren. Het werkelijke resultaat kan variëren.





http://www.vodafone.nl/ipad