Gemeente Binnenmaas

Diverse marktstandplaatsen beschikbaar

Op de weekmarkten in de gemeente Binnenmaas zijn diverse marktstandplaatsen beschikbaar.

Op de weekmarkt van Puttershoek, iedere woensdag van 8:00 uur tot 12:00 uur, is er plaats voor 1 of meerdere standplaatsen in de volgende branches:

* Traiteur

* Stroopwafels

* Poelier

* Bakker

Op de weekmarkt in s-Gravendeel, iedere zaterdag van 08:30 uur tot 12:30 uur, is er plaats voor 1 of meerdere standplaatsen in de volgende branches:

* Traiteur

* Poelier

Op de weekmarkt in Mijnsheerenland, iedere vrijdag van 08:00 uur tot 14:00 uur, is er plaats voor 1 of meerdere standplaatsen in de volgend branches:

* Traiteur

* Bloemen

Op de weekmarkt in Westmaas, iedere dinsdag van 08:00 uur tot 12:00 uur, is er plaats voor 1 of meerdere standplaatsen in de volgende branches:

* Bloemen

* Noten

* Snoep

Voor alle markten geldt dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle branches zoals genoemd in de advertentie vervuld kunnen worden.

Heeft u interesse in een standplaats in de gemeente Binnenmaas? Neem dan contact op met mevrouw R. Tuk of mevrouw E. Stojanoski, telefoonnummer: 078-6334568 of per e-mail: renate.tuk@binnenmaas.nl of Elena.stojanoski@binnenmaas.nl.