Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 23-07-2010

Man overlijdt na fatale val uit kermisattractie

TILBURG - Een man, wiens identiteit op dit moment nog niet vastgesteld is, is na een fatale val van een kermisattractie vanochtend, om het leven gekomen.

Agenten die belast waren met het houden van toezicht op en rondom het kermisterrein spoedden zich rond 03.00 uur naar de Heuvelring na een ontvangen melding dat een man zwaar gewond zou zijn. Daar troffen ze, aan de achterzijde van een attractie, op de grond het levenloze lichaam aan.

De politie zette direct de omgeving af en startte een uitgebreid technische en tactisch onderzoek. Technische rechercheurs hebben zowel vannacht als vanochtend onderzoek gedaan op en rondom de locatie. Getuigen werden door de agenten opgevangen en overgebracht naar het bureau waar ze een verklaring aflegden. Camerabeelden zijn uitgekeken en veilig gesteld.

Het onderzoek wijst uit dat het slachtoffer even voor 03.00 uur de attractie (een spookhuis) alleen is ingegaan. Via wat klimwerk lukte het hem het bovengedeelte van het spookhuis te bereiken. Door onbekende oorzaak verloor hij zijn evenwicht en maakte een val van ongeveer acht meter met fatale afloop.

Kermisdienst rustig en gezellig verlopen

TILBURG: Agenten die gisteravond en vannacht belast waren met het houden van toezicht in en rondom het druk bezochte kermisgebied spreken van een rustige en gezellige sfeer. De politie verrichte in totaal 2 arrestaties. Een 29-jarige Tilburger mocht mee naar het bureau nadat hij niet voldeed aan een gegeven bevel of vordering en een 22-jarige stadsgenoot vond het nodig om met terrasstoelen te gooien. Hem wordt baldadigheid ten laste gelegd. Beiden kregen een bekeuring en mochten na verhoor vertrekken.

Politie houdt Tilburger aan na dreigen met mes

TILBURG - De politie heeft gisteravond in een woning een 39-jarige Tilburger opgepakt. De man wordt ervan verdacht een 20-jarige vrouw uit Tilburg met een mes te hebben bedreigd. Hij is op het bureau
ingesloten.

De politie ontving tegen 19.00 uur de melding van een bedreiging bij een sportaccommodatie in de Groenstraat. Ter plaatse spraken ze met een 20-jarige medewerkster. Zij vertelde dat de verdachte voor de deur van het complex hem met een mes had bedreigd. De verdachte was op dat moment niet meer in de omgeving. De agenten stelden een onderzoek in en troffen de man in een woning aan. Ook het mes waarmee hij vermoedelijk gedreigd had werd gevonden.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 23-07-2010 12:42 | © Regio Midden en West Brabant |