Politie Zaanstreek-waterland

Grote groep jongeren mishandelt 15-jarige jongen

purmerend, 23-07-2010 o Een 15-jarige Purmerender is gistermiddag belaagd en mishandeld door een grote groep minderjarigen.

De Purmerender stond rond 15.30 uur op de brug bij het Gorsebospad in Purmerend toen hij de groep jongeren aan zag komen fietsen. Enkelen jongeren uit deze groep wendden zich richting de Purmerender. Ze keken in zijn portemonnee en begonnen hem vervolgens te slaan en te schoppen. Het slachtoffer kon na enige tijd wegvluchten en sloeg alarm. Hij is later met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier is hij aan zijn verwondingen behandeld. De politie wist korte tijd later een 12-jarige Purmerender aan te houden die mogelijk bij de mishandeling betroken zou zijn. Hij heeft een verklaring afgelegd op het politiebureau en is daarna naar huis gestuurd. De recherche doet onderzoek naar de zaak.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling? Of heeft u andere informatie over deze mishandeling? Belt u dan met de politie op 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000.