Vakantieauto omruilen op Hazeldonk

23/07/2010 16:21

BOVAG

BOVAG maakt vakantiegangers blij met gratis huurauto

Tassen op schoot, een dakkoffer die bijna niet dicht kan en vooral proppen: honderdduizenden landgenoten reizen dit weekend met de auto af naar het zuiden. Bij grensovergang Hazeldonk gaf BOVAG vrijdagmiddag vier royale huurauto's weg, waarmee evenzoveel reisgezelschappen goed uitgerust en met voldoende ruimte aan boord op weg konden naar hun vakantiebestemming.

De verkoopcijfers van nieuwe personenauto's zijn duidelijk: steeds meer mensen kiezen voor een compacte en zuinige auto als dagelijks vervoermiddel. Een bewuste keuze, maar een verre vakantie stelt vaak andere eisen aan het vervoer. Voor de lange rit met het hele gezin, naar de camping, is een grotere kofferruimte en wat meer motorvermogen welkom. Een huurauto is dan een uitstekend alternatief.

Alternatief

Autoverhuurbedrijven beschikken over een ruime keuze in royale vakantieauto's. Ruime stationwagens met airconditioning en navigatiesysteem. Ook met trekhaak. Goed onderhouden, prima verzekerd en voorzien van pechhulpservice. Een uitstekend alternatief dus voor mensen met een compacte auto die op maat gesneden vervoer willen tijdens de vakantierit. Of eigenaren van een oudere auto of klassieker die liever in een nieuwe auto op vakantie gaan.

Geregeld

De vier gelukkigen hoefden vrijdagmiddag alleen maar hun bagage over te laden van hun eigen auto naar de huurauto. Gedurende hun vakantie zitten ze letterlijk en figuurlijk goed. De eigen auto van de vakantiegangers wordt door BOVAG getransporteerd naar een verhuurlocatie dichtbij hun woonplaats. Na afloop van de vakantiereis kan de huurauto daar weer worden omgeruild. Behalve de brandstof zijn er geen kosten aan deze 'ruil' verbonden en de huurauto mag in de hele EU worden gebruikt.

EINDE BERICHT