SpelletjesOverzicht.nl bedankt Belastingdienst met speciale actie

23/07/2010 17:16

Dutch Odyssey

De zomermaanden betekenen voor online spelletjes websites vaak een flinke dip in bezoekersaantallen, maar tegen alle verwachtingen in heeft games website SpelletjesOverzicht.nl deze zomer juist meer bezoekers dan ooit. Dit komt mede door de Belastingdienst, zo blijkt uit analyse van de bezoekersstatistieken. SpelletjesOverzicht.nl wil daarom graag de medewerkers van de Belastingdienst bedanken. Medewerkers kunnen zich inschrijven tot en met zondag 8 augustus voor een loting en maken kans op een Nintendo DSi XL.

Voor websites die online spelletjes aanbieden zijn de zomermaanden meestal niet de beste tijd van het jaar. Geen wonder, want met dit heerlijke weer zit iedereen natuurlijk liever buiten dan achter de computer. Bezoekersaantallen laten rond de vakantieperiode dan ook meestal een aardig dipje zien. Maar dat is bij online games website SpelletjesOverzicht.nl dit jaar niet het geval. Er is zelfs een kleine piek in bezoekersaantallen geconstateerd, en dat is verrassend.

Uit analyse van de service providers statistieken blijkt dat veel zomerbezoekers uit het netwerk van de Belastingdienst komen. Iedereen heeft af en toe een pauze nodig en spelletjes spelen is dan een ontspannen bezigheid. SpelletjesOverzicht.nl is geval erg blij met deze nieuwe bezoekers, en wil graag iets terug doen voor die medewerkers van de Belastingdienst.

Daarom wil SpelletjesOverzicht.nl de Belastingdienst bedanken met een actie speciaal voor deze medewerkers. Er is op de website een speciale actie pagina gemaakt, http://www.spelletjesoverzicht.nl/spelletjes/belastingdienst , waar medewerkers van de Belastingdienst en Douane zich kunnen inschrijven (met hun belastingdienst email adres natuurlijk) om kans te maken om een Nintendo DSi XL te winnen. De winnaar mag de kleur zelf uitkiezen. Ook staan op die pagina alle spelletjes bij elkaar die medewerkers van de belastingdienst het meest spelen. De loting zal plaatsvinden op maandag 9 augustus, waarna SpelletjesOverzicht.nl de winnaar bekend zal maken. Dus werk je bij de belastingdienst? Schrijf je dan snel in!

Voor meer informatie: http://www.spelletjesoverzicht.nl/





http://www.spelletjesoverzicht.nl/spelletjes/belastingdienst