AEGON

Make your move met AEGON op de Ajax Open Dag

Op vrijdag 23 juli vindt in de Amsterdam Arena en op De Toekomst de open dag van AJAX plaats. Hoofdsponsor AEGON pakt hierop uit met een speciale actie: Make your move! Met 48 camera's wordt er een 360 graden foto van bezoekers gemaakt, terwijl zij hun beste voetbal move laat zien.

Net als vorige jaren organiseert Ajax in samenwerking met de Supporters Vereniging Ajax een open dag. Het is een Ajax-dag voor het hele gezin met heel veel activiteiten. AEGON pakt uit met een hele leuke activiteit voor de bezoekers: Make your move en bekijk hem terug op een groot scherm in 360 graden! Na het downloaden van het filmpje kan de move verstuurd worden per mail en/of via Facebook en Hyves gedeeld worden met vrienden. Daarnaast maakt ieder uur de beste "move" kans op kaartjes voor Ajax-Chelsea. Bij het Ajax Kids Club Dorp kan iedereen kans maken op mooie Ajax prijzen door te schieten op `Het doel van AEGON'.

Het volledige programma van de open dag staat op www.ajax.nl

Voetbalfans die nog opzoek zijn naar een mooie move of hun voetbalkwaliteiten willen verbeteren kunnen terecht op de site www.ajaxonlineacademy.com. Hier staan de moves van onder andere Luis Suarez, kappen binnenkant voet, maar ook "de schaar" van Eyong Enoh en "de pirouette" van Jan Vertonghen. Via de Ajax Online Academy, die wordt ondersteund door AEGON, kunnen spelers hun eigen kwaliteiten verbeteren en kunnen trainers teams trainen volgens de wereldberoemde Ajax-methode.