Ingezonden persbericht


|Datum           | |Den Haag, 20 juli 2010                                             |
|                                                                                      |
|                                                                                      |
T-Mobile PrePaid Internet voor Apple iPad klanten.


. Aantrekkelijk geprijsde mobiel internet bundels.
. Speciale microsim voor gebruik met Apple iPad WiFi + 3G.

Vanaf 23 juli kunnen mensen met de iPad WiFi + 3G kiezen voor het aantrekkelijke PrePaid Internet simpakket met de microsim van T-Mobile. Met deze speciale PrePaid sim kunnen klanten kiezen uit twee verschillende bundels, voor gemiddeld en intensief datagebruik. Als de bundel op is kan de klant eenvoudig een nieuwe bundel aanschaffen via My T-Mobile.

Hendrik Kasteel, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: 'We zijn heel blij dat we wederom een samenwerking hebben met Apple, na de iPhone 3G, de iPhone 3GS en de iPhone 4. De iPad in combinatie met ons PrePaid Internet geeft een geweldige mobiele internet ervaring. Bovendien biedt deze oplossing de klant flexibiliteit met de verschillende bundels. De ene keer gebruikt een klant nu eenmaal meer dan de andere keer. '

Bundels en verkrijgbaarheid

T-Mobile introduceert speciaal voor de iPad twee verschillende internet bundels. Eén bundel voor gemiddeld datagebruik met 200 MB voor E 9,95 en één voor intensief gebruik met 2 GB voor E 29,95. De bundels zijn 30 dagen geldig. Ook zonder bundel kan de klant natuurlijk gebruik maken van mobiel internet, de kosten zijn dan E 0,20 per MB. Aanschaffen van een bundel gaat heel eenvoudig online via My T-Mobile. Dit kan altijd, want de T-Mobile pagina is zelfs zonder surf-tegoed toegankelijk. Het PrePaid Internet simpakket is verkrijgbaar bij de iPad verkooppunten en in de T-Mobile online shop.

Over T-Mobile in Nederland

4,4 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per 1 april 2010). In 2009 had T-Mobile een jaaromzet van 1,807 miljard euro. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. Dit mobiele netwerk behoort op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid bovendien tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa. In 2009 won T-Mobile hiervoor de Gouden Steeksleutel van Tweakers.net voor beste mobiele operator.



Ingezonden persbericht