Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ULTIEME AFRIKA-BELEVING TIJDENS AFRIKAANSE AVONDSAFARI'S IN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

Avondopenstellingen met spetterend entertainment en workshops van Mundial's Afrika Show

Hilvarenbeek, vrijdag 23 juli 2010 - Lekker bijkomen van een spannende gamedrive langs The Big Five rondom een smakelijke braai, met op de achtergrond Afrikaanse dans en een ondergaande zon. Voor zo'n Afrikaans tafereel is het niet eens nodig om naar Johannesburg of Kaapstad af te reizen. Deze zomer is een reis naar het Brabantse Hilvarenbeek op een zomerse zaterdagavond in augustus voldoende. Het park is deze dagen extra lang geopend tot 21.00 uur. Tijdens spannende Afrikaanse Avondsafari's beleven bezoekers avontuurlijk Afrika, genieten ze van spetterend entertainment en spotten ze The Big Five. Wie op zoek is naar nog meer avontuur waagt zich aan de smakelijke sprinkhanen uit de insectenbar.

Wie deze zomer een avondje Afrika wil beleven is op iedere zaterdag in augustus welkom in Safaripark Beekse Bergen. Op zaterdag 7, 14, 21 en 28 augustus is het grootste wildlifepark van Nederland extra lang geopend tot 21.00 uur. Zo kunnen bezoekers de zon onder zien gaan op de Afrikaanse savannes van het safaripark en genieten van de ultieme 'Afrika-experience'. En wat niet eens elke toerist lukt tijdens een vakantie naar Afrika, zal menig bezoeker van Safaripark Beekse Bergen tijdens deze avonden voor elkaar krijgen: The Big Five spotten. De olifant, neushoorn, leeuw, buffel en luipaard zijn allemaal te zien langs de verschillende routes door het park.

Mundial's Afrika Show

Mundial Productions, bekend van het Tilburgse Festival Mundial presenteert tijdens de Afrikaanse Avondsafari's 'Mundial's Afrika Show'. Een spetterend en interactief programma, speciaal samengesteld voor Safaripark Beekse Bergen. Met spectaculaire acrobatiek, workshops percussie, waterdrums en uitbundige dans, een Bjoetiesalon en de beste Afrikaanse muziek kunnen bezoekers zowel actief als passief genieten van alles wat Afrika te bieden heeft. De shows zijn elke zaterdagavond in augustus te zien van 18.00 tot 21.00 uur op het entreeplein in het park. Ook kan Afrikaans gesmuld worden van een heerlijke braai. Via www.avondsafari.nl kunnen bezoekers exclusieve tickets kopen voor de Afrikaanse Avondsafari's voor E 14,95 (entree vanaf 16.00 uur).
---