Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ARKE.NL FAVORIET VOOR ONLINE BOEKEN VAN GEZINSVAKANTIES


. Eerste plaats in Web Performance Scan van WUA! naar gezinsvakanties Griekenland

Rijswijk, 23 juli 2010 - Wanneer toekomstige vakantiegangers zich online oriënteren naar aanbieders van gezinsvakanties naar Griekenland, wordt website Arke.nl het vaakst als favoriet aangewezen. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! - onderdeel van Effectory - in juni uitvoerde. In deze derde meting van het onderzoek wordt Arke.nl met afstand als favoriete website verkozen en laat het merk andere reisorganisaties achter zich. Arke.nl is volgens WUA! de best vindbare website, wordt als gebruiksvriendelijk ervaren en geeft een duidelijk overzicht van de aangeboden reizen. Ook de lage prijzen van Arke worden geprezen.

Web Performance Scan
De respondenten die deelnamen aan de Web Performance Scan, kregen de opdracht op zoek te gaan naar een gezinsvakantie op een Grieks eiland. Zij vulden uitgebreide vragenlijsten in over de websites die ze daarbij tegenkwamen. De websites werden beoordeeld op een groot aantal deelaspecten als gebruiksvriendelijkheid, vormgeving en informatiewaarde.

Zie ook het persbericht van WUA! via de volgende link: http://www.wua.nl/Nieuws/arke_favoriet_voor_boeken_van_gezinsvakanties.aspx


---