Persbericht

Konftel introduceert de eerste 3G-conferentietelefoon

Dordrecht, 23 juli 2010 - Konftel, Europees marktleidend producent van conferentietelefoons, heeft de eerste 3G-conferentietelefoon voor de zakelijke markt geïntroduceerd. De Konftel 300M is voorzien van een SIM-kaart, ter ondersteuning van het groeiend aantal mobiele werkplekken.

De Konftel 300M is uitgerust met de door Konftel gepatenteerde OmniSound 2.0-geluidstechnologie die zorgt voor maximale teleconferencing-efficiëntie. Het toestel bevat tevens een SD-geheugenkaart waarop gesprekken opgenomen kunnen worden, SMS en een conferentiegids waarmee gesprekken met meerdere partijen eenvoudig kunnen worden opgezet. Met behulp van de USB-connectiviteit kan de Konftel 300M aangesloten worden op een computer voor het voeren van VoIP-gesprekken.

"Dit toestel past perfect in een omgeving waarin mobiel werken aan de orde van de dag is", zegt Robert van Alphen, sales manager bij GO Telecom, distributeur van Konftel-producten in de Benelux. "Het toestel voldoet aan alle behoeften van de mobiele werker van tegenwoordig. Wij zien het als de grootste mobiele telefoon ter wereld, maar dan met alle voordelen van een conferentietelefoon."

Kijk voor meer informatie op: http://www.konftel.se/default.asp?id=8810

(168 woorden)