Ingezonden persbericht


Gemeente Wageningen

Wageningen, 20 juli 2010

Letterlijk "warm" onthaal in Elst voor Wageningse vierdaagse wandelaars Burgemeester Geert van Rumund, de heer Tijs Breukink, lid van de raad van bestuur van Wageningen UR en wethouder Michiel Uitdehaag ontvingen dinsdag 20 juli, de eerste dag van de 94e Nijmeegse vierdaagse, de Wageningse deelnemers in het centrum van Elst. Zij verwelkomden de lopers in de gezamenlijke sponsortent van de gemeente Wageningen en de Wageningen UR. De wandelaars konden in deze tent terecht voor een rustmoment, een kopje koffie, een broodje en gekoelde drankjes. De Wageningse wandelaars waren erg enthousiast en blij met dit warme onthaal.

De Wageningse deelnemers aan de Nijmeegse vierdaagse worden dit jaar voor de tweede keer door de gemeente en de Wageningen UR gesponsord. De sponsortent in Elst is een gezamenlijk initiatief om Wageningen te promoten en zichtbaar te maken als City of Life Sciences. Door twee grote Wageningen borden was het bijna onmogelijk de sponsortent over het hoofd te zien. Door de vervroegde start kwamen de eerste Wageningse wandelaars al om 7.45 uur langs in de tent (zie bijgevoegde foto).

Vrijdag 23 juli aanstaande, vanaf 20.00 uur, is de traditionele huldiging van de Wageningse wandelaars op het stadhuis. Burgemeester Van Rumund en voorzitter van de sportraad, Ada Hink, huldigen de deelnemers dan vanwege de geweldige prestatie die zij de vier voorgaande dagen hebben neergezet. Na het maken van de bordesfoto kan onder het genot van een drankje en een hapje informeel worden nagepraat over de belevenissen van de afgelopen week.




Ingezonden persbericht