Politie Utrecht


Persberichten Eemland Zuid, 10.40 uur

Utrecht, 23-07-2010

Baldadigheid

AMERSFOORT - De politie kreeg in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 juli een melding dat twee jongens een auto aan het vernielen waren aan het Byzantium. Toen agenten omstreeks 05.40 uur poolshoogte kwamen nemen, zagen zij meerdere voetstappen op de motorkap en dak van de desbetreffende auto. Er was echter geen zichtbare schade aan de auto aangericht. Agenten zagen de jongens van 15 en 16 jaar bij de auto en gaven hen een bekeuring voor baldadigheid. De jongens zijn vervolgens afgeleverd door de agenten.

Getuigenoproep woninginbraak

AMERSFOORT Donderdagochtend 22 juli heeft tussen 08.55 en 09.20 uur een woninginbraak plaatsgevonden aan de Blikkenburg. De nog onbekende inbreker is via de achterzijde van de woning binnengekomen en heeft een raam geforceerd. Toen de bewoner thuiskwam, hoorde zij een onbekend geluid en zag ze plotseling een onbekende man op zijn fiets springen en wegrijden. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van de woninginbraak.

Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Eemland Zuid via telefoonnummer 0900-8844. Het signalement van de man is als volgt: het gaat om een blanke man van ongeveer 20 tot 30 jaar oud, hij heeft een slank postuur en is ongeveer 1.70 m 1.75 meter lang. Hij droeg een blauw t-shirt.