Uniek wellnesscomplex vanaf 31 juli open


Wellnessboot met binnen en buiten faciliteiten

MILL, 20100628 -- Vanaf zaterdag 31 juli 2010 is de Wellnessboot op het terrein van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill geopend. Dit veertig meter lange en drie verdiepingen tellende wellnesscentrum in de vorm van een boot is uniek in zijn soort. Naast de bijzondere vormgeving, tal van sauna's, kruidenbad, zwembad en relaxruimtes is er ook een restaurant, zonnedek en ligweide.

Onlangs kon men al een kijkje nemen in de in aanbouw zijnde Wellnessboot. Maar nu wordt de laatste hand gelegd aan dit unieke wellnesscentrum en vanaf 31 juli kan iedereen gebruik maken van de vele faciliteiten. Voor leden van Fitland en nieuwsbrieflezers (inschrijven via www.wellnessboot.nl ) gaat de Wellnessboot al enkele dagen eerder open. De officiële opening van dit uitgebreide en van alle gemakken voorziene wellnesscentrum zal medio september plaats gaan vinden.

In de Wellnessboot bevindt zich onder meer een Kruidenbad, Binnenzwembad, Relaxruimtes, een Infrarood sauna, Sanarium met kleurentherapie en een 90-graden sauna. Maar ook ontbreekt een Mint stoombad, Panorama sauna met eucalyptusgeur, diverse Afkoelzones en een restaurant niet. Buiten biedt de Wellnessboot naast een zwembad ook een Opgietsauna met open haard, een Warm en koud dompelbad, Whirlpool en een saunagrot met onder andere een Kruidentempel en Zoutstoombad. Relaxen kan er ook op het terras, zonnedek en ligweide.

Wilt u nu al meer weten? Surf dan naar www.wellnessboot.nl . Wanneer u zich daar inschrijft voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen en ontvangt u regelmatig leuke aanbiedingen.