Ingezonden persbericht 18-07-2010


NOG MAAR 1 WEEK EN DAN GAAT VOLS TROPICAL NAAR LAS VEGAS !


- Een klein stukje Vaals in Las Vegas stijl op 24 juli -

Aanstaande zaterdag 24 juli 2010, vindt voor alweer de zevende keer Vols Tropical plaats. Deze traditioneel tropische feestavond georganiseerd door C.V. de Plintepuutsjere uit Vaals, is dit jaar in een totaal ander jasje gegoten, want Vols Tropical goes Las Vegas. C.V. de Plintepuutsjere en hoofdsponsor Assist bieden dit jaar een totaal ander programma dan iedereen gewend is.

Poker en roulette
In verband met het 125-jarige jubileum van VVV Zuid Limburg, heeft de organisatie van Vols Tropical besloten om Vols Tropical in de stijl van Las Vegas aan te kleden. Het moge duidelijk zijn dat de roulettetafels, pokertafels en de fruitautomaten natuurlijk niet mogen ontbreken bij deze editie. Bij binnenkomst ontvangt iedere gast een dollar, die ingeruild kan worden voor speelfiches. Win je het spelletje poker of roulette, dan ontvang je een coupon, waarmee later op de avond een gratis tombola plaatsvindt. Dankzij diverse sponsors worden er gedurende de avond diverse prijzen aangeboden, zoals bijvoorbeeld een luxe fotocamera van RTV Geelen, een mobiele telefoon van Raccoon-com en diverse waardebonnen van bijvoorbeeld Landal Hoog Vaals, Karting Vaals, Kasteel Hoensbroek, Zera en een cadeaupakket van Delnoye Sport.

Het programma
De avond zal geopend worden door Mr. America met een spectaculaire grand opening. De meerkoppige band Goet-Foud zal zorgen voor de muzikale ondersteuning tijdens deze avond. Dean, Sanne, Ad, Died, Tommy en Richard nemen je graag mee op hun muzikale reis, waarin het enorme brede repertoire van top 40, Dance, Classics, Hollandse hits en uiteraard de beste hits van nu voorbij komt. Stilstaan is er bij een optreden van Goet-Foud dus niet bij en meebrullen is bijna verplicht. De zanger van Goet-Foud was dit jaar zelfs te zien bij het RTL programma the X-factor. Vanuit duizenden inschrijvingen heeft hij het weten te schoppen tot de laatste 10 in zijn categorie. Tijdens de pauze van Goet-Foud zal er een zeer spectaculaire fakiract plaatsvinden van Mr. Diamond. Deze act met glasscherven, vuur en illusies zal voor een waar spektakel zorgen! En de slotact van 2010 is niemand minder dan Rene Shuman & Angel-Eye ! Shuman verwierf nationale bekendheid door zijn optreden in de Soundmixshow van Henny Huisman. Hij werd 2de met het repertoire van Elvis Presley, een vertolking van de nummers "Are you lonesome tonight" en "Don't be cruel". Ook trad hij verschillende malen op met de originele bandleden van Elvis Presley. Kortom een top afsluiter voor een geweldige Las Vegas Night !

De lokatie
Uiteraard wordt het Willem Alexanderplein weer volledig in de stijl van de avond aangekleed. Denk aan het zo typerende Las Vegas uithangbord, Elvis Presley, James Dean en de zo typerende Oscar Beelden. Het optreden van Elvis-look-a-like René Shuman is de slagroom op de taart! Natuurlijk mogen de traditionele Vols Tropical-cocktails niet ontbreken op deze avond. Iedere bezoeker zal zich gelijk in Amerika wanen. De inwendige mens zal versterkt worden door de typisch Amerikaanse hotdog of een van de andere hapjes!

Kortom, het belooft een spectaculaire avond uit te worden die je niet mag missen. Kom op aanstaande zaterdag 24 juli naar het Prins Willem Alexanderplein te Vaals en laat je verrassen door de sferen van Las Vegas. De kaartverkoop vindt plaats bij de VVV Limburg Winkels in Epen en Gulpen en sigarenzaak Sparla-Staps in Vaals. In de voorverkoop zijn de kaarten te verkrijgen voor ¤ 8,50 en bij de avondkassa voor ¤ 11,50. Houd 24 juli vrij in je agenda en mis deze spetterende éénmalige Las Vegas-editie niet!



Ingezonden persbericht