Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 19 juli 2010
THAT'S LIVE PRESENTS U2

credits: Kevin Mazur

TV-PRIMEUR U2 CONCERT EN DOCU OVER 360 TOUR BIJ BNN

U2 is terug van nooit weggeweest. De wereldberoemde Ierse rockband bracht het afgelopen jaar hun nieuwe album 'No Line on the Horizon' uit, gevolgd door de 360° tour. Het hoogtepunt van deze concertreeks was het optreden in The Rose Bowl in Californie. Op zaterdag 24 juli van 22:50 tot 23:45 uur is de tv-primeur van dit legendarische concert te zien in That's Live Presents U2 bij BNN op 3. U2 fans komen deze avond dubbel aan hun trekken bij BNN, want direct na dit concert wordt de making of van deze grensverleggende tour uitgezonden. De documentaire Squaring the Circle: Creating U2360° is te zien van 23.45 tot 00.15 uur bij BNN op 3.

Het concert van U2 in The Rose Bowl vond afgelopen oktober plaats. Dit was niet zomaar een concert maar een waar spektakel! Het podium had een 360 graden opstelling met een torenhoge spinachtige stellage als middelpunt. Bovendien was het stadion tot de nok toe gevuld met bijna 100.000 uitzinnige U2-fans. Het optreden was wereldwijd live te volgen en de hele show is met 28 HD-camera's vastgelegd.

De documentaire Squaring the Circle: Creating U2360° geeft de kijker een unieke blik achter de schermen van de meest recente tour van U2. Hierin is onder andere te zien hoe het indrukwekkende stage design tot stand is gekomen. Ook zijn er interviews met de bandleden, de manager en het productieteam van U2.

----------



Ingezonden persbericht