Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT - VRIJDAG 23 juli 2010

---

Rotterdam Zingt, het publiek is de ster!

Zaterdag 24 juli, vindt vanaf 19.00 uur de eerste editie van het gratis toegankelijke meezingevenement 'Rotterdam Zingt' op het Grotekerkplein bij de Laurenskerk en het Stadspodium-Rotterdam plaats.

De organisatie kan met trots melden dat de Rotterdamse Annie de Reuver ook een nummer komt zingen.

'Rotterdam Zingt' is een meezingfeest voor iedereen die graag zingt, van jong tot oud. De formule van het festival is even simpel als doeltreffend: de teksten worden geprojecteerd en de liedjes worden luidkeels meegezongen door de voorzangers alias sfeermakers op het podium en het publiek. De sfeermakers op het podium bestaan uit zestig leden van diverse (sport)verenigingen, koren en clubs uit Rotterdam en omgeving. Niemand zingt solo! Van de Rolling Stones tot Diep in mijn hart, van Mexico tot Tom Jones. En dit alles onder het motto: of je nu zuiver zingt of vals, maakt niet uit, van samen zingen word je blij!

'Rotterdam Zingt' wordt georganiseerd door de Stichting Nederland Zingt Mee. Het vermakelijke zangfestijn vond met succes plaats in o.a. Almere, Tilburg, Den Bosch, Leeuwarden, Haarlem, op het Lowlands Festival met 17.000 uitzinnige festivalgangers en afgelopen dinsdag tijdens de 4daagse feesten in Nijmegen.

Rotterdam Zingt
Zaterdag 24 juli 2010 - 19.00 uur
Grotekerkplein, Stadspodium-Rotterdam, bij de Laurenskerk Rotterdam
www.nederlandzingtmee.nl


---

Einde pers bericht
Noot voor de redactie -

Ingezonden persbericht