Persbericht

24 juli - de dag van de City of Dance komt steeds dichter bij!

Voor de 10de jaar op een rij zal het historisch centrum van Middelburg veranderen in een spetterend outdoor festival terrein! De early bird tickets voor de bekende City Party op het Hof van Tange zijn dit jaar in een record tijd uitverkocht! Het belooft weer (hoe kan het ook anders J ) een geweldige sfeer te worden, met op de Main stage niemand minder dan: The Partysquad, Lucien Foort, Quintino, Jean, Gelazer! R3hab, Biggi en diverse live acts. Maar ook met vol energie zullen echte hard style partygangers los gaan in de Glorification's Freaky Circus area met: Technoboy, Mental Theo, A-Lusion, Frontliner, Viper en Reza. "All across the City" worden tienduizenden bezoekers de hele dag vermaakt met voor ieder wat wils: straat theater in combinatie met de beste Dance muziek en bijzondere muzikale cross-overs. De grote Markt is het hart van City of Dance met de optredens van o.a.: "Audio knights", live gitaar show van Eller van Buren (bekend van o.a. Sensation White), Zeeuwse band "De Hobbyisten", duo van DJ Biggi en live act van Joelle, DJ Marathon (winnaar Kunstbende wedstrijd, Dash, Tom Gosa, Sander e.v.a.) Spectaculaire straat theater met Dinky Dino's en "crazy" acts van Strangee & Miss Teddy

Ook zijn er dit jaar op de Markt podia met swingende muziek en "party people" van Cafe's Mambo's en 77 van de partij. Vrijdag en zaterdag avond wordt het oude stadhuis omgetoverd tot een grote licht sensatie door de lichtkunstenaar Judocus van Soest.

Het festivalprogramma is heel breed, men komt tijd te kort op een dag om alles te kunnen zien en mee te maken, met behulp van het plattegrond kunnen bezoekers hun eigen festival route bepalen.

Op Plein 1940 is dit jaar wederom de Creative garden. Daar kunnen jongeren hun creatieve kunsten vertonen en meedoen met verschillende workshops. Winnaars van de Kunstbende 2010 treden op afgewisseld met live acts in de categorie: pop, rock, hip hop & stand up comedy. Er is veel jong talent uit Zeeland maar ook van ver daarbuiten. Er zij volop bijzondere activiteiten, zoals: Art project: green earth , waar kunstwerk ter plekke tot stand komt, Ballonen wenstuin met de mooiste ballonnen creaties, Memorie spel en dansworkshops. Een de Afterparty mag ook niet ontbreken. Voor diegene die nog steeds in partymood verkeren en tot in de late uurtjes door willen feesten hebben wij in de Cityclub Zanzi-Bar de enige echte officiële VIP Afterparty, met: DJ Biggi, Vato Gonzalez & MC Tjen, Tom Gosa, DJ Sander & More.



Ingezonden persbericht