Politie Brabant-Noord

Kom bij de politie

Aangehouden voor diverse overtredingen

Geffen, 25-07-2010

Zondagochtend omstreeks 01.00 uur is een 46-jarige man uit Schijndel aangehouden op de Rijksweg voor het niet op verzoek tonen van zijn identiteitsbewijs en voor openstaande boetes t.w.v. 1.124,-.

Even daarvoor zagen de agenten de man bellend naast zijn busje. Agenten die het niet vertrouwden trokken het kenteken na en het busje bleek onverzekerd. Toen zij bij het busje stopten, was de man verdwenen.

Een onopvallende eenheid heeft de auto in de gaten gehouden. Toen er een auto voorbijkwam, die bij het busje stopte en weer doorreed, werd deze staande gehouden. De inzittenden zeiden niks met het busje te maken te hebben en mochten doorrijden. Even later kwam een 34-jarige Schijndelse vrouw, inzittende van de auto die bij het busje stopte, weer naar het busje gelopen. De vrouw kon zich niet legitimeren en werd daarop aangehouden en overgebracht naar het bureau. Nadat haar legitimatiebewijs naar het bureau is gebracht, is zij in vrijheid gesteld.

Even later kwam de 46-jarige man terug bij het busje. Agenten die zijn opgegeven naam natrokken, kwamen achter de openstaande boetes. Ineens kon de man wel een geldig identiteitsbewijs tonen. De man is na verhoor in vrijheid gesteld.