Ingezonden persbericht


-persbericht-

FREE AGENTS

Wanneer een one night stand over steeds meer nachten verspreid wordt...

Amsterdam, 27 mei 2010
Flirten tot je er scheel van ziet, seks wanneer je er zin in hebt en vooral lang leven de vrijheid. Het klinkt voor mening man als muziek in de oren. In de nieuwe Comedy Central serie Free Agents, een donkere en gevoelige romantische comedy sitcom, heeft Alex het echter lastig met deze manier van leven. Als zijn huwelijk op de klippen loopt, probeert hij zijn nieuw ontgonnen vrijheid uit te buiten. Maar al bij de eerste one night stand met collega Helen, groeit het verlangen naar een encore met haar. Deze briljante Britse comedy is vanaf 25 juli om 23.00 uur te zien bij Comedy Central.

Alex werkt op een artiestenmanagementbureau en zit er emotioneel zwaar doorheen dankzij zijn scheiding. Helen, zijn collega, zit in het kantoor naast hem en heeft ook last van hartenleed; ze heeft recentelijk haar verloofde moeten begraven. Alex gelooft op zijn manier dat ze echt perfect voor elkaar zijn. Helen denkt precies het tegenovergestelde. Ja ze heeft met hem gevreeën ­ twee keer ­ maar er is absoluut geen sprake van dat ze dit ooit weer gaat doen... Free Agents laat een wereld zien waarin de baas van het bedrijf, hun klanten, vrienden, familieleden, accountants en zelfs ex-vriendinnen net zo bizar gestoord zijn als Alex en Helen zelf.


- EINDE BERICHT ­

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.