Gemeente Asten

Informatieavond Loverbosch

Al geruime tijd is de gemeente Asten bezig met de voorbereidingen voor de ontwikkeling van de woningbouwlocatie Loverbosch oostzijde, gelegen aan weerszijden van de Koestraat en begrensd door de Floralaan, de Stegen, de Voordeldonk en de N279 te Asten.

Tot 2020 worden er circa 400 woningen gerealiseerd voor diverse doelgroepen. Voor de eerste fase van het woningbouwplan is een vrijstellingsprocedure gevoerd. Omdat er planaanpassingen nodig waren om de verkoopbaarheid te verbeteren, hebben wij besloten om voor deze
1e fase een nieuw bestemmingsplan op te stellen. Het betreft hier de ontwikkeling van 104 woningen (waarvan 39 particuliere bouwkavels).

Op 26 juli 2010 wordt om 19.30 uur een informatiebijeenkomst gehouden die zal plaatsvinden in de hal van het gemeentehuis (Koningsplein 3, Asten). Tijdens deze bijeenkomst zal uitleg worden gegeven over het nieuwe bestemmingsplan. U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de informatiebijeenkomst, dan kunt u met vragen altijd contact opnemen met mevrouw L. Wiersma, telefoonnummer 0493-671437 of met mevrouw M. Rooijakkers 0493-671423.