Gemeente Hilversum

De wegwerkzaamheden van 26 t/m 30 juli 2010

publicatiedatum: donderdag 22 juli 2010

Op de Diependaalselaan blijft de rotonde op de kruising met de Utrechtseweg de hele schoolvakantie afgesloten. Op de Diependaalselaan wordt verder gewerkt tussen de Eikbosserweg en de Hilvertsweg en tussen de Hilvertsweg en de Johan de Wittstraat.
Vanuit het centrum wordt autoverkeer richting de A27 over de Soestdijkerstraatweg geleid.

De omleidingsroute vanaf de A27 en vanuit Baarn richting Hilversum Zuid en Loosdrecht gaat over de Soestdijkerstraatweg en de Laapersweg naar de Gijsbrecht van Amstelstraat en vervolgens over de Loosdrechtseweg naar Loosdrecht en door de Zeverijnstraat richting Kerkelanden en de N201.

De omleidingsroute voor het lokale verkeer vanaf de Loosdrechtse kant loopt over de Admiraal de Ruyterlaan naar de Kolhornseweg en vandaar over de Eikenlaan en de Beukenlaan naar de Utrechtseweg en langs het werk aan de rotonde rechtsaf de Diependaalselaan op.

Aan de hoofdomleidingsroutes voor alle werkzaamheden op de Diependaalselaan verandert niets. Het doorgaand (vracht)verkeer houdt tot half november zijn routes langs de Ring Oost en de Ring Noord/West, dus vanaf de Vreelandseweg (N201) linksom en vanaf de A27 rechtdoor over het Oostereind en de Ring Oost naar het Den Uylplein.

Verder wordt gewerkt:
o op de Bilderdijklaan, vervangen riool tussen Staringlaan en de Potgieterlaan;
o op de Staringlaan, vervangen riool tussen de Taludweg en de Multatulilaan.