NCRV

Familieberichten

Drie bijzondere verhalen

Maandag 26 juli

Nederland 1, 22.15 uur

In het NCRV-programma Familieberichten gaat Caroline Tensen op zoek naar bijzondere, verrassende, ontroerende en vrolijke verhalen achter de familieberichten in kranten, tijdschriften en op het internet. In deze derde aflevering de volgende drie verhalen:

Vijf jaar geleden krijgt Sander Engberts een bijna fataal skiongeluk. Zijn aangezicht is volledig verbrijzeld, hij heeft een schedelbasisfractuur en er wordt voor zijn leven gevreesd. Wonder boven wonder staat hij zes weken later al weer op de skiâs. Maar een paar jaar later in de nacht van oud & nieuw is het ineens mis: Sander wordt niet meer wakker. Tensen ontmoet de ouders, zussen en vrienden van Sander.

Toeval bestaat niet en in dit geval lijkt het meer op opzettelijke planning! Vijf vriendinnen zijn al jaren erg close met elkaar. En nu zijn ze alle vijf ook nog tegelijkertijd moeder geworden van hun allereerste kindje.

Jo en Wil Meeder zijn 70 jaar getrouwd! Hun trouwdag in 1940 stelde niet veel voor, want de oorlog was net begonnen. Hoog tijd om die dag nog eens goed over te doen.