NCRV

On Air

met o.a. Giovanni van Bronckhorst, Ernst Daniël Smit en Frederik Brom

Maandag 26 juli

22.00 uur, Nederland 3

Elke werkdag, vijf weken lang, behandelt Harm Edens live vanaf Schiphol de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, vertellen over hun bijzondere activiteiten in het buitenland.

In deze eerste uitzending de volgende gasten:

Ernst Daniël Smit en zijn dochter Coosje, zij komen net terug van een indrukwekkende reis naar Niger; VVD-prominent Frits Huffnagel over de moeizame kabinetsformatie en Frederik Brom over zijn rol in de nieuwe televisiehit In Therapie. In deze uitzending ook een interview met Giovanni van Bronckhorst over het afgelopen WK en zijn definitieve afscheid van Oranje.

Johan Fretz (24) en Marcel Harteveld (25) gaan de komende zomer als speciale verslaggevers in vijf weken de wereld rond. Hun reis begint direct na de uitzending: ze vertrekken naar Moskou.

In razend tempo reist het duo door drieentwintig landen om voor On Air de meest bizarre trends te spotten, plaatselijke hot shots aan de tand te voelen en merkwaardig nieuws op te pikken. Iedere avond doen ze live verslag van hun avonturen. Van Harm krijgen ze te horen waar ze de volgende dag moeten opduiken en wat hun nieuwe opdracht is.

http://onair.ncrv.nl