Politie Gelderland-Zuid

Burgers houden dief aan

Nijmegen, 26-07-2010 o Zondagavond omstreeks 17.00 uur is een 21-jarige man uit Veghel in het Valkhof in Nijmegen aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal.

Agenten kregen via de meldkamer door dat er een man rondliep in de parkeergarage van het casino aan de Waalkade. Hij zou zich vreemd gedragen en interesse hebben in geparkeerde autos. Er was een goed signalement doorgegeven. Even na de eerste melding kregen de agenten door dat de verdachte persoon richting Kelfkensbos liep.

De agenten zagen de man uiteindelijk staan in het Valkhof omringd door drie mannen. De mannen waren daar bezig met werkzaamheden en hadden een camper bij zich. De verdachte was tijdens de werkzaamheden uit de camper gekomen en dit was door de mannen gezien. Vervolgens hebben ze de man aangehouden in afwachting van de politie. De verdachte had wat spullen uit de camper meegenomen. Deze zijn aan de eigenaars teruggegeven. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek. (14)

Laatst gewijzigd 26-07-2010 10:14 | © Regio Gelderland-Zuid |