Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Heerde -  jongeman mishandeld in taxi                     |

De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling van een 19-jarige Heerdenaar. Hij werd in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 juli op zijn gezicht geslagen in een taxi.


De politie zoekt contact met de taxichauffeur en medepassagiers.


De Heerdenaar kwam omstreeks 03.30 uur uit een horecagelegenheid in Heerde en wilde met een taxi naar huis. In de taxi zaten al andere klanten en met één van hen kreeg hij mot. Toen deze klant op een gegeven moment uitstapte, gaf hij de Heerdenaar en vuistslag in het gezicht. De jongeman liep hierdoor een bloedneus op en kreeg een tand door de lip.
Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie wil graag in contact komen met de taxichauffeur en andere klanten die in de taxi zaten. Men kan bellen met 0900 - 8844.

|     |Heerde - man met drugs aangetroffen                       |

De politie maakt proces-verbaal op tegen een 28-jarige man uit de gemeente Heerde. Hij werd in de nacht van zondag op maandag 26 juli met drugs aangetroffen.


Surveillerende agenten troffen omstreeks 01.35 uur in het buitengebied van Heerde op een parkeerplaats een busje aan met twee inzittenden. Zij besloten het duo te controleren. Bij de man uit de gemeente Heerde werd een enveloppe met wit poeder, vermoedelijk speed aangetroffen. Ook was hij in het bezit van een flesje GHB (partydrug). Beide zaken zijn in beslag genomen en over de strafafhandeling wordt contact met het Openbaar Ministerie opgenomen.


Einde berichten


-----------------------

(





(



---- --