Gemeente Tilburg

Persbericht
24 juli 2010

'Celebrity' tafel Tilburgse Kermis levert EUR6750 op

De veiling van de 'celebrity' tafel heeft EUR6750 opgeleverd. Het bedrag werd bijeengebracht door veertien Tilburgse bedrijven. Het geld komt te goede aan het goede doel van de Tilburgse Kermis, het Ronald McDonald Huis Tilburg.

De auctie vond plaats in de Bierhal. Veilingmeester kermiswethouder Joost Möller wilde om 20.30 uur beginnen met de biedingen, maar kreeg al snel te horen dat de veertien Tilburgse bedrijven een niet te overtreffen bod hadden neergelegd. Joost Möller: "Een geweldige actie van deze bedrijven. Ik wil ook een groot compliment uitdelen aan de exploitanten van de Bierhal. Zij hebben dit allemaal in gang gezet. Dit bedrag komt op een goede plek terecht. In het Ronald McDonald Huis Tilburg logeren ouders van ernstige zieke kinderen die in het St. Elisabethziekenhuis of Revalidatiecentrum Leypark verblijven." Een collecteronde langs de kermisexploitanten bracht ook nog meer dan EUR600 euro op.

Gerard Joling

De 'celebrity' tafel is een grenen ronde tafel, gedoneerd door Kringloopwinkel Koningsplein. Op de tafel staan handtekeningen van artiesten die in de Bierhal hebben opgetreden. Er staan onder andere 'krabbels' op van Jeroen van den Boom, Ralf Mackenbach (winnaar junior songfestival), de dames van LUV en René Schuurmans. Ook Gerard Joling heeft bij zijn bezoek aan de Tilburgse Kermis zijn handtekening op de tafel gezet. Het tafelblad komt te hangen in het Ronald McDonald Huis.

De volgende bedrijven en personen hebben de tafel gedoneerd:
1. De Wet van...

2. Datacom

3. Gert Jan van Eck

4. Talentflex/Questability

5. Van Horen Zeggen/Boekanier

6. Elfde Gebod

7. Be Positieve

8. Conexxie

9. Bijna Thuis

10. Censor

11. Daedulus

12. Bonheur groep

13. Kamerbeek Fillet Advocaten

14. Kringloopwinkel Koningsplein

---