Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Lekker op stap zonder zorgen?

55-plus arrangementen

Het Laurens UITbureau voor Ouderen organiseert volledig verzorgde arrangementen voor 55-plussers, zoals theaterarrangementen, dagtochten en sinds kort ook vakanties, zowel in binnen- als buitenland. U hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten, de rest regelt het UITbureau.

UITbureau
Het UITbureau richt zich op ouderen in Rotterdam, Barendrecht, Lansingerland, Capelle a/d IJssel en Voorne Putten. Volledig verzorgd houdt in dat iedereen thuis wordt opgehaald, naar de tourbus wordt gebracht en begeleid wordt door een gastheer of gastvrouw. De arrangementen zijn vaak inclusief drankjes en lunch of diner. Op deze manier kunnen ouderen actief deelnemen aan excursies.

Nieuw programma
Het nieuwe programma loopt van juli tot en met december 2010. Wij hebben een overzichtelijk programmaboekje ontwikkeld, deze kunt u gratis bestellen via het gratis nummer 0800 588 66 78. Voor het nieuwe seizoen is er een leuk en gevarieerd aanbod van arrangementen samengesteld. Of het nu gaat om een volledig verzorgde dagtocht of een theatervoorstelling, één ding is zeker: het UITbureau voor Ouderen is er om ouderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Het UITbureau is persoonlijk, heeft een gevarieerd en divers programma en elke week een uitje, Klanten ontvangen 2 x per jaar een programmaboekje thuis en kunnen gratis contact opnemen voor alle vragen! Kortom, een leuke manier om uit te gaan met leeftijdsgenoten zonder al het regelwerk en zorgen! Samen uit en samen thuis!