Gemeente Hellevoetsluis


Zomerbruistrein tuft door Hellevoetsluis

Vanaf zaterdag 24 juli tot en met 29 augustus rijdt de Zomerbruistrein door Hellevoetsluis. Het treintje rijdt dagelijks tussen 10.30 en 18.30 uur. Iedereen kan gratis gebruik maken van het treintje, dat via een mooie route rijdt tussen Camping De Quack en het winkelcentrum Struytse Hoeck. Per keer kunnen er twintig personen meerijden. De rit duurt ongeveer drie kwartier. Het treintje rijdt op zonne-energie en spaart dus het milieu.

Route
Het treintje vertrekt vanaf camping De Quack via het Gorzenpad naar camping 't Weergors, waar een tussenhalte is. Van daaruit rijdt het treintje naar de vuurtoren in de Vesting, waar opnieuw een tussenhalte is. Vervolgens gaat de Zomerbruistrein verder door de Vesting, richting het winkelcentrum Struytse Hoeck, waar zich de eindhalte bevindt (bij de Halfords). Via dezelfde route gaat het treintje weer terug naar camping De Quack.

Vertrektijden
De Zomerbruistrein vertrekt iedere dag om 10.30, 12.30. 14.30 en 16.30 uur vanaf camping De Quack. De vertrektijden bij het winkelcentrum zijn 11.30, 13.30, 15.30 en 17.30 uur.

Zomerbruis
De Zomerbruistrein past binnen het uitgebreide toeristische programma `Zomerbruis in Hellevoetsluis'. In de Zomerbruisfolder staat wat er deze zomer allemaal te doen is in de stad (verkrijgbaar bij de VVV). Dit treintje is een leuke aanvulling op de activiteiten en dé manier om de stad eens op een andere manier te verkennen. Omdat er één treintje rijdt, is er beperkt plaats en dus geen garantie op een plekje voor de terugreis. Het treintje wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Hellevoetsluis, campings De Quack en 't Weergors, vakantiepark Citta Romana en winkelcentrum De Struytse Hoeck.

07/26/2010