Nederlandse Kano Bond


26 juli 2010

Wie avontuur zoekt gaat kanoën

Ben je op zoek naar een leuke sportieve hobby¸ ben je graag in de buitenlucht en ben je tussen de 5 en de 95 jaar? Dan heb ik misschien de goede tip voor je; kom eens een kijkje nemen bij de Kano Club Tilburg.
Onze club is gevestigd naast de camping van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en bestaat uit ruim 50 mensen van verschillende leeftijden.
Het mooie van kanoën is¸ dat er voor elk wat wils is. Voor hen die een rustig tochtje willen maken¸ biedt het Wilhelminakanaal of een van de vele regionale beken een variëteit aan mogelijkheden. Voor de mensen die van spanning en actie houden¸ lonken de wildwaterbeken van de Belgische Ardennen en de Duitse Eiffel en natuurlijk ook de Noordzee. Van al deze disciplines zijn bij onze club liefhebbers te vinden. Regelmatig worden er tochten georganiseerd.
Kanoën¸ het blijft voor de meesten van ons de beste manier om los te komen van de werkdag of om de drukte van de stad even achter ons te laten.
Ben je nieuwsgierig geworden¸ dan zien we je graag tegemoet op een van onze instapavonden op vrijdag 20 en 27 augustus en op 3 september. Meld je aan via kanoclubtilburg@live.nl t.a.v. Eric van den Hout of José van Eekelen.

www.kanoclubtilburg.nl

NKB Bondsbureau
Postbus 2656
3430 GB Nieuwegein
030 7513750 / info@nkb.nl
Copyright