Win jouw droombaan en maak een wereld van verschil

26/07/2010 13:23

Vodafone Libertel NV

Vodafone Netherlands Foundation trapt World of Difference 2010 af.

26 juli 2010 - Vandaag is de inschrijving gestart voor de zesde editie van World of Difference. Een jaar lang betaald jouw droombaan vervullen bij een goed doel naar keuze is de hoofdprijs! Om een wereld van verschil te kunnen maken roepen de initiatiefnemers, de Vodafone Netherlands Foundation, dance4life, Music Mayday, oneMen en Plan Nederland, iedereen op om te solliciteren naar een baan in verschillende ontwikkelingslanden in Afrika, Latijns Amerika en Azië. Via commercials op MTV en Comedy Central worden kandidaten in spé opgeroepen zich via Hyves in te schrijven. De inschrijftermijn loopt tot 17 september 2010.

De Vodafone Netherlands Foundation geeft vijf winnaars de kans om een jaar lang betaald te werken voor een goed doel. Naast een jaarsalaris, krijgen de winnaars een reis- en onkostenvergoeding, zodat ze zich fulltime kunnen inzetten voor een project waarmee zij echt een wereld van verschil kunnen maken. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via een speciaal ontwikkelde World of Difference Hyve. In de laatste vier weken van de inschrijfperiode barst de strijd los om zoveel mogelijk stemmen te werven via familie en vrienden. Als de inschrijfperiode voor een van de felbegeerde banen en het stemmen sluit op 17 september 2010, zijn de twee kandidaten met de meeste stemmen per baan direct geplaatst voor de grote finaleronde. De overige finalisten worden door de jury geselecteerd. Vanaf 23 augustus zenden MTV, TMF en Comedy Central commercials uit waarin de kandidaten zichzelf kunnen terugzien en waarin wordt opgeroepen om op hen te stemmen. In de finale, die op 7 oktober 2010 plaats zal vinden bij MTV Networks, worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.

Gezocht:

Young Professionals voor uitdagende internationale banen


- Brand Manager voor dance4life in Latijns Amerika


- Social Media expert voor Plan Nederland in Azië


- Manager Business Development voor Music Mayday in Zuid Afrika


- Communicatiemanager voor oneMen in Breda, Afrika en Azië

Tevens is er ook dit jaar weer de mogelijkheid voor de echte doe-het-zelver om een eigen droomproject te kiezen, genaamd 'Mijn Project'. Hierbij kunnen deelnemers zelf de keuze indienen voor een stichting en functie in binnen- of buitenland. De volledige functieprofielen van de te winnen droombanen, net als alle andere relevante informatie is terug te vinden via de website World of Difference.

Voorzitter van de Vodafone Netherlands Foundation Paul Smits: "Vodafone vindt het belangrijk om samen met zijn maatschappelijke partners, sociale vraagstukken in Nederland en ontwikkelingslanden aan te pakken. Met behulp van het World of Difference programma en de meewerkende stichtingen kunnen wij het voor young professionals aantrekkelijker maken om ons te helpen een wereld van verschil te maken. Door samen met MTV Networks en Hyves een wervingscampagne in te zetten, willen we World of Difference onder de aandacht brengen bij een zo breed mogelijk publiek."


-------

Over Vodafone Libertel B.V.:

Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het grootste internationale mobiele telecommunicatiebedrijf ter wereld, met deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 31 landen alsmede partnernetwerken in bij benadering 40 landen. Per 30 juni 2009 heeft Vodafone proportioneel ruim 315 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.com.





http://www.worldofdifference.nl/