Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 26-07-2010

Bredase veelpleger opgepakt wegens diefstal portemonnee

BREDA: De politie heeft zondagmiddag kort na 15.30 uur een 34-jarige Bredase veelpleger aangehouden wegens diefstal. De man zou in april de portemonnee van een 39-jarige Bredanaar hebben gerold toen ze beide bij het UWV aan de Claudius Prinsenlaan waren. Toen de 39-jarige man even naar het toilet was, zou de verdachte zijn portemonnee uit de jas van het slachtoffer hebben gehaald. De veelpleger, die stond gesignaleerd en door surveillerende agenten werd gezien op de Haagweg, is conform de afspraken met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dronken Bredase automobilist raakt rijbewijs kwijt

BREDA: Een 39-jarige automobilist uit Breda is zijn rijbewijs
kwijtgeraakt, nadat hij werd betrapt op dronken rijden. De man was zondagavond rond 20.30 uur betrokken bij een materieel ongeval op de Graaf Engelbertlaan en moest blazen. Daarbij 'scoorde' hij 735 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 570 ug/l wordt het rijbewijs ingetrokken, dus ook in dit geval. De officier van Justitie beslist over teruggave ervan.

Politie arresteert twee mannen na uit de hand gelopen burenruzie

BAVEL: De politie heeft zondagavond rond 21.30 uur twee mannen aangehouden wegens bedreiging en vernieling. Dat gebeurde nadat een burenruzie uit de hand liep. Een 46-jarige Bredanaar die bij zijn zus op visite was, gooide een baksteen door een ruit van de woning van de buurvrouw. Dit nadat er onenigheid was ontstaan over geluidsoverlast van een brommer. Ook werd de 26-jarige Bredase vriend van de buurvrouw waar de ruit was ingegooid, gearresteerd. Hij zou de Bredanaar en enkele van zijn familieleden met een mes hebben bedreigd. Beide verdachten werden ingesloten op het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 26-07-2010 13:34 | © Regio Midden en West Brabant |