Studenten verkiezen seksvakantie boven steden en cultuur

26/07/2010 13:46

Studenten.nl

Studenten willen het liefst een seksvakantie. Dit blijkt uit onderzoek van Studenten.nl. Maar liefst 37% van de ondervraagde studenten gaf aan dat een seksvakantie dé ideale vakantie is. Op de 2e plaats eindigt de traditionele "Zon, zee en strand" vakantie met 26% van de stemmen. 18 % van de studenten vinden een vakantie met steden en cultuur de ideale vakantie.

"De meningen onder studenten zijn duidelijk verdeeld," aldus Johanna Buutkamp van Studenten.nl. Aan de reacties op de poll was te zien dat de meeste studenten los willen gaan op vakantie en dat drank en seks daar zeker bij hoort. Zoals een van de respondenten opmerkt: "De zon maakt iedereen lekker hitsig, dus ik ga voor een vakantie met veel drank en seks. Iedere avond een andere lekkere meid!" Een werkvakantie is daarom misschien ook minder populair, omdat er dan minder tijd is om feest te vieren".

Uitslag poll 'Wat is jouw ideale vakantie?'':

Een seksvakantie 37%

Zon, zee en strand 26%

Steden en cultuur 18%

Backpacken 8%

Een feestvakantie 6%

Een werkvakantie 4%

Ik hou niet van vakantie 1%.

Voor de uitslag van de poll of de nieuwste poll ga naar: http://www.studenten.nl/polls

Over Studenten.nl

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Je vindt hier alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer. Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.studenten.nl