Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 26-07-2010

Dronken Bergse automobilist (44) raakt rijbewijs kwijt

HALSTEREN: De politie heeft zondagavond rond 22.30 uur een 44-jarige automobilist uit Halsteren aangehouden wegens rijden onder invloed. Bij een controle op de Dorpsstraat blies de man 775 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De officier van Justitie beslist over de teruggave ervan.

Politie arresteert drie mannen wegens diefstal bouwmaterialen

ROOSENDAAL: Drie mannen van 18, 20 en 35 jaar uit respectievelijk Steenbergen, Kruisland en Oudenbosch zijn maandagmorgen kort voor 03.00 uur aangehouden op de President Kennedylaan. Een getuige meldde dat enkele mannen rommelden bij woningen aan de Willem Dreesweg die gerenoveerd worden. De man aarzelde geen minuut en belde de politie. Gealarmeerde agenten konden even later de auto met het drietal langs de kant zetten. In een aanhanger achter de auto zaten diverse houten delen en balken en in de auto lagen enkele stroomverdelers. De mannen zijn overgebracht naar het bureau.

Bergenaar (34) verdacht van woninginbraak

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft maandagmorgen rond 04.00 uur een 34-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Hij wordt verdacht van een woninginbraak. Een getuige hoorde lawaai en zag drie mannen die zich verdacht gedroegen. De aangehouden man had een breekijzer bij zich en bij een te koop staande woning aan de Antwerpsestraatweg
constateerden agenten verse braakschade. Hij is op het bureau in verzekering gesteld. De politie is nog op zoek naar de andere twee verdachten.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 26-07-2010 14:22 | © Regio Midden en West Brabant |