Gemeente Terneuzen

BBC zoekt gastgezinnen in Terneuzen

Voor een nieuwe programmaserie is de BBC op zoek naar gastgezinnen in Zeeland.
Voor een nieuwe programmaserie is de BBC op zoek naar gastgezinnen in Zeeland. De BBC heeft via de gemeente een oproep gedaan aan de inwoners van de gemeente Terneuzen.

In het programma gaan verwende Engelse teenagers naar een buitenlands gezin om mee te maken hoe in dat land, volgens de regels van dat gezin, geleefd wordt. Omdat Nederland in het buitenland toch vaak bekend staat vanwege vrijzinnige opvattingen, wil BBC TV laten zien dat er ook bevolkingsgroepen leven die nog geloven in goede ouderwetse opvoeding, familiewaarden en gemeenschapszin.

Dus heeft u een degelijk en evenwichtig Nederlands gezin (met kinderen van 13-18 jaar) dat trots is op consequent ouderschap en familiewaarden in ere houdt? En bent u bereid om twee Engelse teenagers gedurende een week in uw gezin op te nemen en hen enige structuur in hun leven aan te brengen? Geeft u zich dan op door een e-mail met een beknopte gezinsbeschrijving en uw contactgegevens te sturen aan de BBC via annabrent@twentytwenty.tv of bel Anna Brent in London op telefoonnummer 00 44 207 284 2020.

Een aflevering van een eerdere uitzending is te bekijken op: http://www.youtube.com/watch?v=U8OeYpMYAac&feature=player_embedded