Avanade en Accenture samen benoemd tot Microsoft-partner van het jaar
~ IT-dienstverleners voor de zesde keer onderscheiden tijdens Microsoft's wereldwijde partnerbijeenkomst ~

Avanade, aanbieder van zakelijke technologiediensten, en Accenture hebben voor de zesde keer de 'Enterprise Partner of the Year'-prijs ontvangen. Beide organisaties zijn voor het derde jaar op rij geselecteerd voor deze prijs. Microsoft heeft de IT-dienstverleners geselecteerd uit een breed partnernetwerk waarin verschillende organisaties verenigd zijn die oplossingen bieden voor en op het Microsoft-platform.

In het afgelopen decennia hebben Avanade en Accenture wereldwijd samengewerkt aan ruim 5.000 Microsoft-projecten en meer dan 100 industriespecifieke oplossingen ontwikkeld. De twee IT-dienstverleners hebben gezamenlijk meer dan 50.000 Microsoft-experts in dienst, verdeeld over de hele wereld. De Avanade-consultants hebben meer dan 13.000 Microsoft-certificaten en bezitten hiermee het hoogste aantal certificaten per medewerker in vergelijking met andere dienstverleners.

"Avanade en Accenture onderscheiden zich ten opzichte van onze andere partners door deze Enterprise Partner-titel voor de zesde keer in ontvangst te nemen", zegt Simon Witts, corporate vicepresident, Enterprise & Partner Group bij Microsoft. "Beide organisaties zijn goed gepositioneerd voor de toekomst en continu bezig met ontwikkelingen en vernieuwingen op het Microsoft-platform. Daarnaast zijn ze marktleider op het gebied van Microsoft cloudgebaseerde oplossingen en diensten. Met de inzet van deze dienstverlening ondersteunen ze andere bedrijven bij het vinden van nieuwe manieren om kosten te besparen, flexibiliteit te vergroten en performance te verbeteren."

"Ons wereldwijde expertteam is al tien jaar toegewijd aan onze klanten om hen te helpen met het behalen van de beste resultaten op het Microsoft-platform', aldus André Huizing, General Manager van Avanade Nederland. "In Nederland hebben we ruim 200 Microsoft-experts die ervoor zorgen dat onze klanten - inmiddels ruim 100 - altijd up-to-date zijn, worden voorzien van het juiste advies en het beloofde resultaat hen toekomt."