Ingezonden persbericht

NET ALS CLEOPATRA GENIETEN IN DE SPA...
NIEUWE DICHTBIJ-BESTEMMING VAN CLUB MED: SINAI BAY

Amsterdam, juli 2010 - Club Med breidt haar aanbod steeds verder uit. Zo wordt in december 2010 Club Med Sinai Bay in Egypte geopend. Dit sfeervolle 4 resort met exclusieve 5 -zone is een zomerse yearround bestemming voor alle leeftijden.

Het zonnige Club Med Sinai Bay ligt in het puntje van de Golf van Aqaba en beschikt over een eigen Club Med privé strand en baai, waar je het gehele jaar door kunt genieten van warm en zonnig weer. Daarnaast zijn er verschillende excursiemogelijkheden naar de Egyptische oudheden, zoals het wereldwonder Petra in Jordanië.

In het luxe Clubdorp kom je helemaal tot rust. De kamers zijn sfeervol ingericht in Egyptische stijl met een hedendaagse touch... Ook is er entertainment voor kinderen van alle leeftijden in de Baby, Petit, Mini, Juniors' Club Med en Club Med Passworld. En zoals het hoort bij een Club Med dorp is het aanbod aan sportactiviteiten eindeloos; voor waterskiën, duiken, tennis en golf zit je hier helemaal goed. Liever ontspannen in de spa? Sinai Bay biedt spafaciliteiten waarop Cleopatra jaloers zou zijn. Voor meer informatie en boekingen: www.clubmed.nl

Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sporten. Het unieke concept waarbij naast verblijf en exquise maaltijden ook alle activiteiten zijn inbegrepen is een groot succes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren '80 is er zelfs een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2, aan het aanbod toegevoegd.

www.clubmed.nl www.twitter.com/Club_Med_NL www.zoover.nl www.clubmed.nl/pers



Ingezonden persbericht