Gemeente Leidschendam-Voorburg


* Nieuws 2010

De nieuwe gemeentegids is er

In de week van 26 juli wordt de nieuwe editie van de Gemeentegids Leidschendam-Voorburg huis-aan-huis bezorgd. In de gemeentegids vindt u handige adressen, plattegronden en beknopte informatie over de producten en diensten van de gemeente. Ook bevat de gemeentegids een telefoongids van Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

De gemeentegids wordt gemaakt door uitgeverij Lokaal Totaal in samenwerking met de gemeente.

De gemeente is verantwoordelijk voor de informatie in het gemeentedeel. Lokaal Totaal is verantwoordelijk voor de overige (adres)informatie en voor de verspreiding.

Wijzigingen van gegevens kunt u doorgeven aan Lokaal Totaal door het reactieformulier achter in de gids in te vullen en op te sturen naar Lokaal Totaal.

Als u vragen heeft over de bezorging dan kunt u contact opnemen met Lokaal Totaal, telefoonnummer (040) 264 2300. U kunt ook een e-mail sturen naar verspreiding@lokaaltotaal.nl, onder vermelding van straat, huisnummer, postcode en woonplaats.

Heeft u een nee-nee sticker op uw brievenbus, dan krijgt u geen gemeentegids.
U kunt een (extra) exemplaar van de gemeentegids 2009-2010 gratis afhalen in het Servicecentrum.

Heeft u na 2 augustus nog geen gemeentegids ontvangen? Dan kunt de gemeentegids aanvragen door het digitale aanvraagformulier in te vullen. De gemeente stuurt de gids dan naar uw adres.

Vul het digitale aanvraagformulier in