Groen maakt overstap naar Het Expertise Centrum

26/07/2010 08:00

Het Expertise Centrum

Den Haag- Vanaf 1 september 2010 treedt de heer U. (Udo) Groen MMC als consultant in dienst bij Het Expertise Centrum (HEC).

Udo Groen (1964) heeft een uitgebreide achtergrond in organisatie en ICT. In 1988 is hij gestart als organisatieadviseur bij Ernst & Young Consulting. In deze periode is hij ook vijf jaar docent in het vak 'Management van ICT' geweest aan de postdoctorale opleiding Management Consultancy van de Vrije Universiteit.

Vervolgens was hij van 2001 tot 2005 lid van de Raad van Bestuur van de Sociale Verzekeringsbank met Organisatie en ICT in portefeuille. In zijn laatste functie was hij vanaf 2005 lid van de Raad van Bestuur / statutaire directie van ProRail, waar hij verantwoordelijk was voor verkeersleiding, asset management en het ICT-domein. Naast bovenstaande activiteiten maakt Groen sinds 2009 tot heden deel uit van de redactie van het tijdschrift TIEM.

Groen volgde diverse opleidingen waaronder de opleiding Advanced Management Program aan Nyenrode en de Postdoctorale opleiding Management Consultancy aan de Vrije Universiteit.

Udo Groen treedt toe tot de Sociaal-Economische sector bij Het Expertise Centrum

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hec.nl