Provincie Drenthe

betreffende de melding van NORIT Nederland BV,

Verklaring op grond van de Wet milieubeheer, betreffende de melding van NORIT Nederland BV, Klazienaveen Plant te Klazienaveen

Gedeputeerde staten van Drenthe delen u mee dat zij instemmen met de melding van NORIT Nederland BV, Klazienaveen Plant te Klazienaveen.

De daarvoor bedoelde verklaring op grond van de Wet milieubeheer hebben zij op 26 juli 2010 verstrekt aan NORIT Nederland BV, Klazienaveen Plant, gelegen aan Mr. Ovingkanaal OZ 3-5 te Klazienaveen.

De melding betreft de opslag ingepakt gereed product ten noorden van het turfterrein.

Terinzagelegging

U kunt de verklaring, de melding en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien vanaf 28 juli 2010:

* bij de gemeente Emmen; in het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis Emmen, Raadhuisplein 1 te Emmen. Het centrum is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur;
* bij de provincie Drenthe, bezoekadres: Lauwers 1 te Assen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

U kunt de tekst van de verklaring ook digitaal inzien op www.provincie.drenthe.nl/actueel/bekendmakingen.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tot en met 8 september 2010 bezwaar maken bij het college van gedeputeerde staten van Drenthe, afdeling Bestuur en Communicatie, Postbus 122, 9400 AC Assen. Daarnaast kan om een voorlopige voorziening worden verzocht. Een dergelijk verzoek dient te worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage (telefoonnummer (070) 426 44 26).

Voor een verzoek om voorlopige voorziening bij de Raad van State is griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over de verklaring en de melding kan contact worden opgenomen met de heer K.S. van der Wal van de afdeling Duurzame Ontwikkeling, telefoonnummer (0592) 36 55 85.