Lancering Payrollforum.nl


ROTTERDAM, 20100726 -- Het nieuwe online platform Payrollforum.nl biedt antwoorden op alle vragen die ondernemers hebben over payrolling. Op de website worden vragen beantwoord als 'Welke voordelen heeft payrolling voor de werknemer en wat mag u van een payrollorganisatie verwachten?'.

Payrollforum.nl is voor iedereen toegankelijk. Net als bij andere fora kunnen gebruikers zich registreren of als gast reageren. Gebruikers kunnen zelf een discussie starten en reageren op lopende discussies. Onderwerpen die op het forum aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld het waarom van payrolling, arbeidsvoorwaarden, cao's, verantwoordelijkheden, klantinformatie en de rol van payrollorganisaties in de uitzendbranche.


Pay for People
Payrollforum.nl is een initiatief van payrolldienstverlener Pay for People uit Rotterdam. Medewerkers van Pay for People monitoren de bijdragen op het forum en letten er op dat gebruikers de huisregels in acht nemen. Ook zullen zij inhoudelijk reageren op onderwerpen. Voorop staat dat het forum van de gebruikers is. De onderwerpen die aan bod komen, zijn de onderwerpen waar bezoekers ook echt meer informatie over willen.


Achtergrond
De reden dat Pay for People het forum is gestart, is omdat het de directeuren Wouter Veer en Dennis Luyten opviel dat er op internet nog geen plek is waar payrolldienstverleners, werknemers en werkgevers terecht kunnen met hun vragen over payrolling.
Veer: "Er is veel informatie te vinden op het web over payrolling, maar het meeste is afkomstig van payrolldienstverleners en dus eenzijdige informatie. Wij geven met het payrollforum meerdere partijen de mogelijkheid te reageren op een onderwerp en zelf onderwerpen aan te kaarten. Vooral dat laatste vinden we heel belangrijk. Wat leeft er en waar is behoefte aan? Daarom zijn er nu ook maar enkele topics aangemaakt ter inspiratie, zodat gebruikers zelf vorm kunnen geven aan het forum. Uiteindelijk zal op Payrollforum.nl een schat aan informatie ontstaan, zullen er levendige discussies worden gevoerd en houden we elkaar scherp."


Wisdom of crowds
"En Pay for People gelooft in wisdom of crowds", vult Luyten zijn collega Veer aan. "Simpel gezegd: twee weten meer dan één. We moeten niet altijd alleen op expertise afgaan. Soms kan collectieve wijsheid gebruikt worden om een probleem op te lossen. Dat zie je ook al in sociale netwerken als LinkedIn, alleen is dat niet voor iedereen toegankelijk. Payrollforum.nl wil een laagdrempelige plek bieden waar informatie beschikbaar is en waar we samen aan de ontwikkeling van ons vakgebied werken."





Ingezonden persbericht